VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 
𝕏

VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

Bezoek ons op: 
𝕏

 

 

 

 

 

 

 

 


Grote Klimaat Oplossingen Congres

 Di. 3 december 2019
 09:00 - 17:00
  Provinciehuis Brabant, Den Bosch

logo-milieucompleet-300x44-transparant-wit  Logo Provincie Noord Brabant  Logo VVM

Grote Klimaat Oplossingen Congres 2019

 

Op zoek naar tastbare oplossingen voor de klimaatproblematiek

Op dinsdag 3 december vindt in het provinciehuis van Noord-Brabant de eerste editie plaats van het Grote Klimaat Oplossingen Congres. De naam geeft exact het doel weer: het congres moet actiepunten opleveren voor tastbare oplossingen voor de klimaatproblematiek, wellicht de grootste uitdaging waar we voor staan.

 Download presentaties   Bekijk Programa 2019   Bekijk Deelsessies 2019 

  Zet in uw agenda

  dinsdag 3 december 2019
  09:00 - 17:30
   Provinciehuis Brabant
Brabantlaan 1, 5216 TV Den Bosch

Het congres vormt een concretisering van de oplossingen die het recent verschenen boek Drawdown aandraagt, het meest veelomvattende plan dat ooit is voorgesteld om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Doel van het congres is aantrekkelijke handelingsperspectieven voor ons land te ontwikkelen.

Het Grote Klimaat Oplossingen Congres is vooral bedoeld voor milieuprofessionals bij overheid, bedrijfsleven en wetenschap en voor deelnemers van maatschappelijke groeperingen rond klimaat. De organisatie is in handen van MilieuCompleet, het gezamenlijke platform van VVM, Milieu Compact en MilieuMagazine.

Het congres staat onder leiding van Maurits Groen    , die ook de aftrap verzorgt. Plenair komen sprekers van naam aan het woord: niet over de ernst van de problematiek, maar wat al op korte termijn concrete mogelijkheden zijn om de effecten van de opwarming van de aarde te beperken. In sessies worden de maatregelen belicht die op deelterreinen mogelijk zijn. 

Wacht niet te lang met inschrijven, want het belooft een druk en interessant congres te worden en vol is vol!’