VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 
𝕏

 

 

 

 

 

 

Tijdschrift Milieu, Landschap & Lucht digitaal - veelgestelde vragen & antwoorden

Hoe kan ik Tijdschrift Milieu/Landschap/Lucht als PDF downloaden?

Tijdschrift Milieu

Zie hieronder de 3 stappen:

  1. Klik op deze login-link
  2. Uw VVM-login wordt gevraagd. Vul uw VVM-logingegevens in (indien u deze niet meer weet kunt u op de wachtwoord-vergeten-link klikken)
  3. Zodra u bent ingelogd vindt u onder het kopje "Besloten items" een link naar Milieu digitaal. Klik hierop en op het gewenste tijdschrift, daarna start de PDF-download. N.B. op een Windows-computer verschijnt meestal een balkje onder in het scherm wanneer de download start. - Indien u problemen heeft met downloaden en u bent VVM-abonnee of -lid neem dan contact op met uaerub.[antispam].@vvm.info

Tijdschrift Landschap

  1. Klik op de login-link in de e-mail 'Tijdschrift Landschap [nummer, jaar van uitgave] is digitaal beschikbaar' die u ontving.
  2. Uw VVM-login wordt gevraagd. Vul uw VVM-logingegevens in (indien u deze niet meer weet kunt u op de wachtwoord-vergeten-link klikken)
  3. Indien u problemen heeft met downloaden en u bent VVM-abonnee of -lid neem dan contact op met uaerub.[antispam].@vvm.info

Tijdschrift Lucht

  1. Klik op de login-link in de e-mail 'Tijdschrift Lucht [nummer, jaar van uitgave] is digitaal beschikbaar' die u ontving.
  2. Uw VVM-login wordt gevraagd. Vul uw VVM-logingegevens in (indien u deze niet meer weet kunt u op de wachtwoord-vergeten-link klikken)
  3. Indien u problemen heeft met downloaden en u bent VVM-abonnee of -lid neem dan contact op met uaerub.[antispam].@vvm.info

 

 
Hoe kan ik Tijdschrift Milieu/Landschap/Lucht als PDF lezen?

U kunt daarvoor een programma (app) als Adobe Reader gebruiken: https://get.adobe.com/nl/reader/ In Google Chrome zit een PDF-lezer ingebouwd en er zijn nog tal van andere programma's waarmee u PDFs kunt lezen, deze zijn eenvoudig te vinden via een zoekmachine zoals Google.

 
Is er een optie om de toezending van het papieren Tijdschrift Milieu/Landschap/Lucht stop te zetten? En kan ik deze keuze eventueel later weer ongedaan maken?

Jazeker! Indien u geen papieren Tijdschrift Milieu/Landschap/Lucht meer wilt ontvangen juichen we dit als VVM -vanuit milieuoogpunt- uiteraard van harte toe.

Stoppen toezending Milieu

U kunt de toezending van de papieren Milieu op elk gewenst moment eenvoudig zelf stoppen of starten door in te loggen via deze link en dan via het menu naar "Mijn gegevens" en vervolgens "Overige" te navigeren en dan de op groene knop "Wijzigen" te klikken. Selecteer vervolgens de gewenste optie achter "Milieu verzenden" en klik op "opslaan".

Stoppen toezending Landschap en/of Lucht

De toezending van het papieren tijdschrift Lucht kunt u (nog) niet stopzetten via uw account. Om dit tijdschrift alleen nog digitaal te ontvangen kunt u mailen naar uaerub.[antispam].@vvm.info.

N.B. Circa 2 weken voor het verschijnen van de papieren Milieu/Lucht worden de adreslabels naar de drukker gestuurd. Het is mogelijk dat u hierdoor toch nog eenmaal een papieren Milieu/Landschap/Lucht ontvangt nadat u de toezending hebt beëindigd. Elders op onze website vindt u de geplande verschijningsdata van Milieu, Landschap en Lucht

 
Is er een optie om de aankondigingsmail voor Tijdschrift Milieu/Landschap/Lucht digitaal uit te zetten?

 

Stoppen aankondigingsmail Milieu digitaal

Ja, standaard krijgt u als VVM-abonnee of -lid een mail zodra een nieuwe editie van Tijdschrift Milieu digitaal verschijnt. U kunt deze mailing uitzetten via de link in de aankondigingsmail.


Stoppen aankondigingsmail Landschap en/of Lucht digitaal

Ja, standaard krijgt u als VVM-abonnee of -lid een mail zodra een nieuwe editie van Tijdschrift Milieu digitaal verschijnt. U kunt deze mailing stopzetten door een mail te sturen aan: uaerub.[antispam].@vvm.info.

 
Mijn werkgever blokkeert clouddiensten, hoe kan ik mijn Tijdschrift Milieu/Landschap/Lucht digitaal downloaden / lezen?

Tijdschrift Milieu, Landschap en Lucht digitaal wordt momenteel aangeboden via Microsoft Onedrive (een cloudopslagdienst van Microsoft). Wanneer uw organisatie geen toegang tot deze dienst toestaat, kunt u de mail met de link naar het tijdschrift het beste naar uw privé mailadres sturen en het tijdschrift thuis of op een andere plek buiten uw organisatie downloaden. Het is voor VVM ondoenlijk/te kostbaar om met alle internet policies van werkgevers rekening te houden. 


Tijdschrift Milieu kunt u overigens ook online lezen. Het wachtwoord om het tijdschrift te lezen vindt u in de mail die een nieuwe digitale editie aankondigt.

 
Kan ik een mail krijgen met een downloadlink zodra er een nieuwe digitale Milieu/Landschap/Lucht verschijnt?

Ja, abonnees en leden ontvangen een mail met een downloadlink. U wordt dus automatisch geattendeerd op het verschijnen van een nieuwe Milieu/Landschap/Lucht en kunt hem meteen lezen.  

 
Hoe kan ik Tijdschrift Milieu online lezen?

Tijdschrift Milieu is ook online te lezen.

Via de online editie leest u Tijdschrift Milieu eenvoudig op pc, tablet én mobiel. De coverartikelen, de column van de voorzitter en de inhoudsopgave kunt u daarin altijd gratis raadplegen. De rest van het tijdschrift is alleen met een jaarlijks wisselend wachtwoord toegankelijk voor leden.

Dit wachtwoord staat in elke aankondigingsmail van een digitale editie. U vindt het ook op de downloadpagina van Milieu als u inlogt via deze link.

Tijdschrift Landschap en Tijdschrift Lucht zijn niet online beschikbaar.

 
Waar vind ik het archief van Tijdschrift Landschap?

Het archief van Tijdschrift Landschap vindt u op www.landschap.nl.