VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 
𝕏

 

 

 

 

 

 
Aanmelden lidmaatschap

Algemene gegevens

 

Contactgegevens

 

Adresgegevens

 

Overig

Welk tijdschrift wilt u op papier ontvangen? U kunt bij uw lidmaatschap kosteloos Tijdschrift Milieu (verschijnt 6 tot 8 x per jaar) of Tijdschrift Landschap (verschijnt 4 x per jaar) op papier ontvangen. U kunt beide tijdschriften in elk geval digitaal lezen. Maak alstublieft uw keuze in het veld hieronder.

Wilt u weten waar wij uw gegevens voor gebruiken? Lees dan hier ons privacybeleid. Voor de goede orde: Wij verkopen uw gegevens niet door maar gebruiken deze voor informatieverstrekking en voor de organisatorische zaken die bij een vereniging horen, gedurende de looptijd van het lidmaatschap.

 

Soort lidmaatschap

Lidmaatschapstarieven: De lidmaatschapstarieven vindt u in de kolom hiernaast. Het getal voorafgaand aan het type lidmaatschap correspondeert met het getal tussen vierkante haken in het tarievenoverzicht en heeft uitsluitend een administratieve betekenis. Het lidmaatschap is vrijgesteld van btw. Wilt u twee tijdchriften op papier ontvangen? Kies dan de lidmaatschapscategorie van uw keuze én mail ons.

Aanbiedingen/acties: Indien u gebruik wilt maken van een aanbieding of actie kunt u de aanbiedingsomschrijving of actiecode in het veld actiecode hieronder plaatsen. Laat in dit geval het soort lidmaatschap in het veld hierboven op "persoonlijk lid" staan. De aanbieding of actie bepaald dan uw type lidmaatschap.

Actie vereist via bevestigingsmail: Nadat u dit formulier heeft verzonden ontvangt u een mail met een bevestigingslink. Uw aanmelding wordt pas verwerkt wanneer u op de link in deze mail heeft geklikt. Heeft u geen mail ontvangen neem dan contact op met uaerub.[antispam].@vvm.info. Controleer voor u contact opneemt of de mail mogelijk in uw spamfilter/ongewenste mailfolder terecht is gekomen. 

 

Tot slot

 


Beveiligingscode Beveiligingscode

Tarieven lidmaatschap 2024

Per 1 januari 2024 zijn de tarieven van het lidmaatschap:

  • Persoonlijk lidmaatschap: € 150,-
  • Student (voltijd): € 15,-
  • Young: € 95,-
  • Gepensioneerd & uitkeringsgerechtigden: € 95,-
  • Toeslag buitenland: € 26,-
  • Proeflidmaatschap 6 maanden: € 80,-
  • Organisatielidmaatschap: vanaf € 1000,-

U kunt bij het persoonlijk lidmaatschap kiezen welk tijdschrift u op papier wilt ontvangen*: Tijdschrift Milieu of Tijdschrift Landschap. U kunt beide in elk geval digitaal lezen. Wilt u beide tijdschriften op papier ontvangen? Dat kan voor € 45,- extra.

* Studenten ontvangen geen papieren exemplaar.

Contributies zijn vrijgesteld van btw.

Wist u dat?

Onder een aantal CAO’s, zoals die van de Rijksoverheid of van gemeenten, kunt u de contributie van een beroepsvereniging (zoals de VVM) als doel van het Individueel Keuzebudget (IKB) opgeven. Ook zijn cursussen zoals de VVM die organiseert, vaak erkend.

Categoriën lidmaatschap

[01] Het getal tussen vierkante haakjes correspondeert met het getal onder "Soort lidmaatschap" in het aanmeldingsformulier hiernaast. Het heeft uitsluitend een administratieve betekenis.

Persoonlijk lidmaatschap [01]

Dit is het reguliere lidmaatschap.

Studentlidmaatschap [02]

Geldt voor personen die gedurende een (deel van het desbetreffende) kalenderjaar als voltijdstudent zijn ingeschreven aan een dagopleiding voor HBO of universitair onderwijs. Kijk hier voor meer informatie.

Voor alle studentlidmaatschappen geldt dat men een bewijs van inschrijving moet overleggen.

Young-lidmaatschap [03]

Voor young professionals tot en met 35 jaar.

Gepensioneerd/uitkeringsgerechtigden [04/05]

Voor personen die geen betaalde arbeid (meer) verrichten en een VUT-uitkering of pensioen ontvangen. Voor personen die een WW-, WIA- of bijstandsuitkering ontvangen. Te overleggen bewijs: uitkeringsbeslissing met afgedekt/onleesbaar BSN. 

Proeflidmaatschap [06]

Voor iedereen die een periode van zes maanden het lidmaatschap wil uitproberen.
Het proeflidmaatschap eindigt automatisch. Meer info. 

Organisatielidmaatschap voor instellingen en bedrijven

Dit lidmaatschap biedt de mogelijkheid om als werkgever met een groot aantal medewerkers direct te profiteren van het actieve netwerk van milieuprofessionals. Aanvragen kan niet via het formulier. Stuur uw verzoek aan uaerub.[antispam].@vvm.info.

Meer informatie

Bekijk ook: