VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

Bezoek ons op: 


Jaarcongres Relevant 2024

 Wo. 27 maart 2024
 09:00 - 17:00
Provinciehuis Noord-Brabant, 's Hertogenbosch

  Logo Relevant  Logo VNCI  Logo VVM

 

 

 

 

 

 


Jaarcongres Relevant 2024

 Wo. 27 maart 2024
 09:00 - 17:00
Provinciehuis Noord-Brabant, 's Hertogenbosch

  Logo Relevant  Logo VNCI  Logo VVM

SKO-punt verdienen

Jaarcongres Relevant 2024

 
logo-hobeon-sko
 

Goed nieuws voor veiligheidsprofessionals! Met uw deelname aan Jaarcongres Relevant 2024 kunt u een SKO-punt verdienen.

Op woensdag 27 maart vindt Jaarcongres Relevant 2024 plaats, het congres voor iedereen die van doen heeft met Externe Veiligheid. Hobéon, het adviesbureau voor kennisintensieve organisaties, heeft aan het congres een waardering van 1 SKO-punt in het onderhoudssysteem AH/VK toegekend.

De "Waardering Hobéon SKO-AH” en/of “Waardering Hobéon SKO-VK" wordt achteraf door middel van een e-mail met een bewijs van deelname aan het congres verstrekt, wanneer u dit op de dag zelf aangeeft bij de aanmeldbalie.

Jaarcongres Relevant staat dit jaar in het teken van de eerste ervaringen met omgevingsveiligheid in de Omgevingswet. Ontmoet deze dag uw collega’s en experts afkomstig uit gemeenten, provincies, veiligheidsregio’s, bedrijfsleven en adviesbureaus op het brede gebied van externe veiligheid en blijf op de hoogte van de recente ontwikkelingen!

Het congres is een samenwerking tussen Relevant netwerk externe veiligheid, VVM netwerk van milieuprofessionals, VNCI en VNG en vindt plaats in het Provinciehuis Noord-Brabant in Den Bosch.

Meer weten? Enthousiast geworden?

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op!

Telefoon: 030 - 232 29 89
E-mail: uaerub.[antispam].@vvm.info

Voorwaarden

Op verzoek van de deelnemer verstrekt VVM een digitaal bewijs van deelname, dan en slechts dan als de deelnemer bij aankomst én bij vertrek dit kenbaar heeft gemaakt bij de ontvangstbalie. De betreffende tijden worden dan en daar genoteerd, uit het programma blijkt hoeveel uur het werkelijk beslaat. De deelnemer is gerechtigd om hiermee (bijvoorbeeld) opleidingspunten aan te vragen. De VVM is niet verantwoordelijk voor het al dan niet toekennen van de betreffende punten.

Hobéon heeft aan het congres een waardering van 1 SKO-punt in het onderhoudssysteem AH/VK toegekend.