VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

Bezoek ons op: 

 

 

 

 


Jaarcongres Relevant 2020

 Di. 8 december 2020
 09:00 - 17:00
De Eenhoorn, Amersfoort

Logo Relevant  Logo VNCI  Logo VVM

Jaarcongres Relevant 2020

 
 

Het Jaarcongres Relevant, hét congres voor iedereen die werkzaam is op gebied van  Externe Veiligheid, vindt dit jaar plaats op dinsdag 8 december in de Eenhoorn te Amersfoort. Jaarlijks bezoeken zo'n 250 deelnemers, afkomstig uit gemeenten, provincies, veiligheidsregio’s, bedrijfsleven en adviesbureaus, het congres voor verdieping en ontmoeting.

Zoals u inmiddels gewend bent, wisselen plenaire delen en deelsessies elkaar af. Door deze opzet is het congres dé plek om inspiratie op te doen, bij te praten en samenwerkingspartners te ontmoeten.

  Zet in uw agenda

  Di. 8 december 2020
   09:00 - 17:00
De Eenhoorn
   Barchman Wuytierslaan 2, 3818 LH Amersfoort

Het congres is een initiatief van Relevant, netwerk externe veiligheid, en VVM, netwerk van milieuprofessionals. Dit jaar organiseren we het congres wederom in samenwerking met de VNCI.


Vorig jaar stond het congres in het teken van actualiteit en transparantie: wat staat de veiligheidsprofessional te wachten de komende periode en hoe werk je als overheid en bedrijfsleven samen aan een veilig Nederland. Met sprekers als Prof. Dr. Ir. Marjolein van Asselt, raadslid van de Onderzoeksraad voor Veiligheid, Jolanda Trijselaar, directeur bij de Brandweer Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR), Mr. Judith Elsinghorst, directeur Omgevingsveiligheid en Milieurisico’s bij het ministerie van I en W, Dr. Ir. Nils Rosmuller, lector transportveiligheid, risicobeheersing en incidentbestrijding, energietransitie van het Instituut voor Fysieke Veiligheid (IFV) en Jaap Oldenziel, Manager Public Affairs bij Air Liquide Benelux Industry.

Bekijk de editie van 2019 via Eerdere edities in het menu (groen).

 

  Delen

#Relevant2020