VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

Bezoek ons op: 


Jaarcongres Relevant 2024

 Wo. 27 maart 2024
 09:00 - 17:00
Provinciehuis Noord-Brabant, 's Hertogenbosch

  Logo Relevant  Logo VNCI  Logo VVM

 

 

 

 

 

 


Jaarcongres Relevant 2024

 Wo. 27 maart 2024
 09:00 - 17:00
Provinciehuis Noord-Brabant, 's Hertogenbosch

  Logo Relevant  Logo VNCI  Logo VVM

Jaarcongres Relevant

Jaarcongres Relevant, hét congres voor iedereen die van doen heeft met Externe Veiligheid, vindt plaats op dinsdag 27 maart in Provinciehuis Noord-Brabant, 's Hertogenbosch.

provincie-noord-brabant

Locatie

Provinciehuis Noord-Brabant
Brabantlaan 1, 5216 TV
‘s-Hertogenbosch
T: 073 – 6 812 812

Openbaar Vervoer

Vanaf het Centraal Station 's-Hertogenbosch is het provinciehuis per bus te bereiken in ongeveer 10 minuten. Met de bus vanaf het Centraal Station van ‘s-Hertogenbosch naar het Provinciehuis:

 • Lijn 1 richting De Aawijk (uitstappen bij halte ‘Provinciehuis’, gelegen aan de noordzijde van kruispunt Brabantlaan/ Pettelaarseweg)
 • Lijn 306 richting Uden (uitstappen bij halte ‘Chopinstraat/ Provinciehuis’, gelegen aan de Pettelaarseweg op ca. 5 minuten lopen van het Provinciehuis)
 • Lijn 154 richting Eindhoven (uitstappen bij halte ‘Chopinstraat/ Provinciehuis’, gelegen aan de Pettelaarseweg op ca. 5 minuten lopen van het Provinciehuis)

De volgende buslijnen rijden vanaf het Provinciehuis naar het Centraal Station van ’s-Hertogenbosch:

 • Lijn 11 richting De Kruiskamp (instappen bij halte ‘Guido Gezellelaan’, direct tegenover het Provinciehuis).
 • Lijn 1 richting De Kruiskamp (instappen bij halte ‘Provinciehuis’, gelegen aan de westzijde van kruispunt Brabantlaan/ Pettelaarseweg)
 • Lijn 306 richting ’s-Hertogenbosch (instappen bij halte ‘Chopinstraat’, gelegen aan de Pettelaarseweg op ca. 5 minuten lopen van het Provinciehuis)
 • Lijn 154 richting ’s-Hertogenbosch (instappen bij halte ‘Chopinstraat’, gelegen aan de Pettelaarseweg op ca. 5 minuten lopen van het Provinciehuis)

U kunt uw reis plannen op bravo.info

OV-fiets

Op de stations ’s-Hertogenbosch en ’s-Hertogenbosch Oost zijn OV-fietsen te huur. U fietst vanaf beide stations in circa 10 minuten naar het provinciehuis.

NS OV- taxi

U kunt van en naar het Centraal Station ook de NS Zonetaxi nemen. Hiermee reist u gemakkelijk én snel tegen een vast tarief per zone www.ns.nl/deur-tot-deur/ov-taxi.html

Auto

 • De provincie streeft, vanuit milieuoogpunt én gebrek aan parkeergelegenheid in de directe omgeving van het provinciehuis, naar het terugdringen van individueel autogebruik.
 • Volgt u de borden ‘bezoekers provinciehuis’.
 • Is de parkeerplaats voor bezoekers vol, dan kunt u tegen betaling parkeren bij Transferium Pettelaarpark. Van het Pettelaarpark naar het Provinciehuis is zo'n zes minuten lopen.
 • Mindervalide bezoekers kunnen hun auto bij de hoofdingang parkeren; geef ook die wens aan via de intercom.

Oplaadpunten
Er zijn 4 elektrische oplaadpunten voor bezoekers, allemaal te vinden op de bezoekersparkeerplaats.