VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

Bezoek ons op: 

 

DVDO


Jaarcongres Relevant 2021

 Di. 16 november 2021
 09:00 - 17:00
Aristo, Amsterdam

  Logo Relevant  Logo VNCI  Logo VVM

 

DVDO

 

 

 

 

 


Jaarcongres Relevant 2021

 Di. 16 november 2021
 09:00 - 17:00
Aristo, Amsterdam

  Logo Relevant  Logo VNCI  Logo VVM

Verplaatsing Jaarcongres Relevant 2021

Helaas zien we ons genoodzaakt het Jaarcongres Relevant uit te stellen. Hoewel het congres strikt genomen binnen de maatregelen zou passen, ontvangen we sinds vrijdagmiddag veel afmeldingen, zowel van deelnemers als van sprekers. Hierdoor kunnen we niet meer de variatie en inhoudelijk breedte bieden die u gewend bent van het programma.

Dit betekent dat het Jaarcongres Relevant 2021 niet op dinsdag 16 november plaatsvindt. We zullen het congres verplaatsen. Zo gauw we een nieuwe datum hebben, laten we het u natuurlijk weten.

Coronamaatregelen

Relevant 2021

Toegang met geldig coronatoegangsbewijs middels de CoronaCheck-app en identiteitsbewijs

We houden ons aan de maatregelen van de overheid en handelen volgens het protocol dat Aristo heeft opgesteld om verantwoord samen te kunnen komen in Aristo meeting center. Dat betekent dat Aristo bij binnenkomst uw coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck scanner App (van het RIVM) en uw identiteitsbewijs controleren. Voor overige maatregelen verwijzen we naar het Protocol van Aristo | Covid-19 | vanaf 25 september 2021.

Het coronatoegangsbewijs

Vanaf 25 september vinden onze bijeenkomsten weer plaats zonder 1,5 meter afstand maar mét coronatoegangsbewijs en legitimatie. Dit betekent dat je via de CoronaCheck-app een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve test moet kunnen tonen bij binnenkomst.

De locatie Aristo werkt met de CoronaCheck Scanner van het RIVM. Daarmee controleren zij bij binnenkomst de geldigheid van het coronabewijs. Privacy is altijd beschermd. De gegevens van de bezoeker worden niet opgeslagen en worden alleen gebruikt voor controle van het bewijs.

We zijn blij dat we de Jaarcongres Relevant dit jaar weer als fysiek congres kunnen organiseren. We zien er naar uit u 16 november te mogen begroeten!