VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe studentambassadeurs

Geplaatst op 06-10-2020  -  Categorie: Algemeen

VVM-ambassadeurs stellen zich voor.

Oktober

lyanne-van-den-berg-aktief-slip-600x600

Lyanne van den Berg

Studievereniging Aktief Slip, studie Environmental Sciences (Wageningen UR)

Mijn naam is Lyanne van den Berg, ik ben nu bezig met mijn derde jaar van de bachelor Environmental Sciences in Wageningen. Aankomend jaar ben ik vanuit studievereniging Aktief Slip VVM ambassadeur. Ik hoop zo mijn medestudenten dichter bij het werkveld te brengen en zelf een beter beeld te krijgen van de verschillende beroepspraktijken van de leden van VVM. Ik houd van het uitpluizen van complexe problemen en door mijn achtergrond zoek ik naar creatieve oplossingen.

nik-verweel-nitocra-600x600

Nik Verweel

Studievereniging Nitocra, studie International Land and Water Management (Wageningen UR)

Mijn naam is Nik, ik ben 20 jaar en net begonnen aan mijn 2e jaar International Land and Water Management aan Wageningen University and Research. Ik ben actief in verschillende commissies binnen mijn studievereniging Nitocra, waaronder de Bedrijfscommissie. Daardoor heb ik de mooie kans gekregen om de VVM te vertegenwoordigen als ambassadeur binnen Nitocra! Ik ben een persoon die graag nieuwe mensen ontmoet, nieuwe dingen leert en interessante evenementen bijdraagt, dat moet bij de VVM wel lukken! Als ambassadeur hoop ik mijn medestudenten te introduceren bij de VVM, zodat ook zij hun netwerk kunnen verbreden en (nieuwe) interesses kunnen verkennen.

Juli

fleur-van-zuijlen-ambassadeur-560x560Fleur van Zuijlen

studievereniging Mundus van de studie Geografie, Planologie en Milieu (RU)

Mijn naam is Fleur van Zuijlen en na de zomer ga ik naar mijn 3e jaar van de opleiding Geografie, Planologie en Milieu. Daarnaast ga ik aankomend jaar de functie Commissaris Externe Betrekkingen bekleden in het bestuur van studievereniging Mundus. Ik ben daarin de gelukkige die de VVM mag vertegenwoordigen! Van jongs af aan heb ik al interesse gehad voor duurzaamheid en klimaatverandering. Ook bij Mundus ligt er veel nadruk op verduurzaming en klimaatbewustzijn. Daarnaast is er steeds meer vraag naar milieu-gerelateerde lezingen en een groter netwerk hierin. Daarom hoop ik als ambassadeur de schakel te kunnen zijn tussen de leden van Mundus en dit netwerk!

emma-van-rest-ambassaderu-400x400Emma van Rest

Morgen, landelijk studentennetwerk voor een duurzame toekomst

Mijn naam is Emma van Rest, ik ben 24 jaar en studeer Sustainable Business and Innovation aan de Universiteit Utrecht. Komend jaar ben ik bestuurslid PR van Studenten voor Morgen, en zal ik daarbij ook als ambassadeur voor de VVM aan de slag gaan. Ik hoop Studenten voor Morgen en VVM dit jaar nog dichter bij elkaar te brengen, en zo veel mogelijk studenten binnen ons netwerk kennis te laten maken met de VVM. Zelf hoop ik dat ik door deel te nemen aan de activiteiten van de VVM meer uit mijn 'studentenbubbel' kom en dat ik interessante nieuwe mensen leer kennen!

Juni

mirre-prinsze-ambassadeur-ubv-510x510

Mirre Prinsze

studievereniging UBV

Mijn naam is Mirre Prinsze en ik ben 3e jaars studente Biologie aan de Universiteit Utrecht. Ik vertegenwoordig VVM als ambassadeur bij de studievereniging UBV. Als vereniging zijn wij steeds meer bezig met duurzaamheid. Ik merk ook aan mijn medestudenten en leden van de vereniging dat hier steeds meer interesse voor ontstaat. In de functie van ambassadeur hoop ik mensen bij de UBV te kunnen inspireren kennis te maken met de carrièremogelijkheden omtrent duurzaamheid en het netwerk van professionals dat zich hiermee bezighoudt.

martijn-van-der-star-ambassadeur-shift-600x600

Martijn van der Star

studievereniging Shift van de MSc. Industrial Ecology (Leiden/Delft)

De integratie van omgevingswetenschappen, sociale wetenschappen en techniek is waar we bij Industrial Ecology aan werken. Dat sluit goed aan bij het brede netwerk dat de VVM is. Zelf ben ik een initiatiefrijk natuurkundige met een grote aandacht voor systeemdenken, en ik heb een enorme interesse om steeds weer nieuwe cases omtrent duurzaamheid te begrijpen én te verbeteren. Samen met mijn mede-ambassadeurs gaan we ervoor zorgen dat mijn medestudenten ook de weg naar de VVM weten te vinden!

Mei

kelly-van-leeuwen-ambassadeur-spectrum-600x600

Kelly van Leeuwen

studievereniging Spectrum van de studies studies Bèta-Gamma en Future Planet Studies (UvA)

Hoi! Mijn naam is Kelly en nadat ik mijn studie Bèta-Gamma (met de major Biologie) had afgerond, ben ik begonnen aan een bestuursjaar bij Students for Sustainability Amsterdam. Ik miste de duurzaamheidskant in mijn eigen studie. Dit is de reden dat ik aan mijn bestuursjaar ben begonnen en dit is ook de reden dat ik via Studievereniging Spectrum ambassadeur bij VVM ben geworden.

tijl-de-bruijn-ambassadeur-sfsa-600x600

Tijl de Bruijn

studentenvereniging Students for Sustainability Amsterdam (SFSA)

Mijn naam is Tijl de Bruijn en ik ben een 3e jaar Future Planet Studies student aan de Universiteit van Amsterdam. Ik ben ambassadeur van SFSA, waar ik ook bestuurslid ben geweest. Ik denk dat het belangrijk is om naast idealistisch denken ook praktische doelen te stellen en samen te werken om daadwerkelijk dingen van de grond te krijgen. Dit is de reden dat ik me bij VVM heb aangesloten, aangezien er ontzettend veel interessante evenementen worden georganiseerd, maar ook omdat er een enorm netwerk van specialisten achter zit waar je altijd mee aan de slag kan. Dit wil ik delen met mijn medestudenten, zodat ook zij daar van gebruik kunnen maken.

tom-van-petersen-ambassadeur-storm-600x600

Tom van Petersen

studievereniging STORM van de studie Global Sustainability Science (UU)

Duurzaamheid is een enorm complex concept, en vraagt steeds meer om brede expertise en een multidisciplinaire aanpak. Bij Global Sustainability Science leren wij hoe je duurzaamheid vanuit verschillende perspectieven moet bekijken om bepaald oplossingen te bedenken voor actuele duurzaamheidsvraagstukken. Als ambassadeur hoop ik mijn medestudenten (en mijzelf) te helpen om zich te verdiepen in een toekomstige carrière als duurzaamheidsexpert."


April

sophie-van-mourik-ambassadeur-600x600

Sophie van Mourik

Morgen, landelijk studentennetwerk voor een duurzame toekomst

Hallo! Mijn naam is Sophie, heb bijna mijn bachelor Global Sustainability Science afgerond en ben op dit moment bestuurslid van Studenten voor Morgen. Vanuit deze positie probeer ik andere studenten enthousiast te maken voor VVM. Ik ben namelijk van mening dat het ontzettend waardevol is om je aan te sluiten bij het netwerk en deel te nemen aan de bijeenkomsten die VVM te bieden heeft. Wij jonge studenten kunnen hier kennis op doen die wij niet in de collegebanken mee krijgen! Hopelijk tot snel!

eefje-van-dael-ambassadeur-600x600

Eefje van Dael

Studievereniging Genius Loci van de studie Landschapsarchitectuur en ruimtelijke planning in Wageningen

Milieu is een actueel en belangrijk onderwerp van vandaag de dag. Als toekomstige Landschapsarchitecten en Ruimtelijke Planners is het belangrijk om rekening te houden met het milieu, klimaatverandering en de mens. Daarom ben ik ambassadeur geworden: om mijn medestudenten meer op de hoogte te brengen van de actuele milieuproblematiek en om ze de gelegenheid te geven zich meer te verdiepen in onderwerpen omtrent milieu.

anneke-bergersen-ambassadeur-600x600

Anneke Bergersen

Studievereniging AktiefSlip van de studie Milieuwetenschappen in Wageningen

Hoi! Ik heet Anneke en zit nu in mijn derde jaar van de bachelor Milieuwetenschappen aan de universiteit van Wageningen. Ik wilde graag ambassadeur worden voor VVM omdat ik de link naar een toekomstige werksituatie miste binnen mijn studie. Door met VVM samen te werken krijg je een inblik in de "echte" wereld van milieuprofessionals en worden conceptuele thema's veel concreter!


Maart

nadia-van-oss-sustainagear

Nadia van Oss

Studievereniging SustainaGear, opleiding Milieukunde aan de HAS Hogeschool

Ik ben ambassadeur geworden omdat ik buiten school ook kennis wil opdoen, er worden vaak onderwerpen besproken die wij niet op school krijgen en dan is dat vooral erg leuk. De kennis die ik dan heb opgedaan wil ik daarna graag delen met andere studenten. Ook ben ik ambassadeur geworden, omdat ik netwerken erg belangrijk vindt en ik wil mijn medestudenten aansporen om het uit te breiden.

mika-jonkers-sustainagear

Mika Jonkers

Studievereniging SustainaGear, opleiding Milieukunde aan de HAS Hogeschool

Ik ben ambassadeur geworden omdat ik naast mijn studie mijn kennis over milieukundige onderwerpen wil verbreden en mijn netwerk uit wil breiden. VVM biedt voor mij de mogelijkheid tot het bezoeken van informatieve avonden en het verbreden van mijn netwerk met de borrels aansluitend hierop.