VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

Congres en informatiemarkt Geluid Trillingen en Luchtkwaliteit

dinsdag 5 november 2019

 
Locatie
Hoevelaken
 

Congres Geluid, Trillingen en Luchtkwaliteit in Nederland  gtl

Dit congres, in 2019 alweer de 23e editie, is het grootste evenement over geluid, trillingen en luchtkwaliteit in de Benelux. Het congres bestaat uit twee dagen met tientallen lezingen en enkele discussiefora. Tussendoor krijgt u ruimschoots de gelegenheid om met uw vakgenoten ideeën uit te wisselen en de informatiemarkt te bezoeken. Op deze informatiemarkt vindt u circa 25 stands, waar de nieuwste producten en diensten worden gepresenteerd. Hier kunt u bij organisaties informatie inwinnen over lopende projecten. Aan het eind van de eerste congresdag worden tijdens de borrel de Awards voor de Leefomgeving uitgereikt.

 

Programma:

Dag 1 staat in het teken van: wegverkeer, modelleren, WHO-richtlijnen, hinderbeleving, luchtvaart en integrale milieumaatregelen. De plenaire sessie wordt een expert-discussie over de Omgevingswet.

Dag 2 staat in het teken van: industrielawaai, de energietransitie (in relatie tot geluid en luchtkwaliteit), geluidbeleid, communicatie, trillingen en luchtkwaliteit. De plenaire sessie gaat over energietransitie en over trillingen.

U kunt zich online aanmelden voor het congres via de link: https://www.gtlcongres-beurs.nl/
Speciale dieet-wensen kunt u aangeven bij aanmelden. Wij zullen dit dan afstemmen met de catering.  De early-birdkorting loopt dit jaar tot en met 15 september a.s.! Daarna gelden andere toegangsprijzen.

 

Informatiemarkt:
Zoals u kunt zien op onze website www.gtlcongres-beurs.nl is de informatiemarkt al bijna helemaal gevuld. Wilt u als bedrijf ook nog een stand dan vraag ik u om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Naast het huren van een stand zijn er ook nog andere promotiemogelijkheden voor uw firma. Boeken en/of aanvullende informatie via ilse@gtlbc.nl. Aanmelden kan tot de laatste plek gevuld is.

 

Award voor de kwaliteit van de leefomgeving:
Ook dit jaar dagen we u weer uit om mee te dingen naar één van de awards.
Het leefklimaat staat steeds meer onder druk door de emissies van o.a. verkeer, industrie, evenementen en bevoorrading. De laatste jaren is duidelijk geworden dat een integrale benadering over deze aspecten maar ook zaken als CO2, energie en veiligheid, effectief is om oplossingen te realiseren.

We zijn op zoek naar partijen/bedrijven/personen die integrale oplossingen tot een betere kwaliteit van de leefomgeving kunnen laten zien. Voor het derde jaar op rij zal juryvoorzitter Jacqueline Cramer, hoogleraar duurzaam ondernemen en oud-minister van VROM, de awards uitreiken.
Winnaars van voorgaande edities kunt u tegenkomen op de informatiemarkt.

Heeft u een oplossing of heeft u via uw gemeente of bedrijf actief een bijdrage geleverd, meldt u zich dan aan via onze website via de tab Awards.

Aanmelden voor één van de awards kan tot en met 30 september a.s.!